Avantaje

Programul flexibil este un alt mare avantaj, deoarece te poți bucura de viață sau te poți ocupa de studii, iar în același timp să profiți de luxul la care, cu siguranță și tu ai visat.

Recomandăm un program de lucru de 80 ore/sesiune (sesiunea durează 2 săptămâni) pentru încasări optime. Pare mult? Dacă lucrezi 8 ore pe zi îți rămân 10 zile libere pe lună. Sau 6 ore pe zi ai 4-5 zile libere.
Însă, este loc de flexibilitate în ceea ce privește orarul de lucru și numărul de ore, deci lăsăm discuția pentru când ne vom intalni.

Beneficii:

  • Vei beneficia de un BONUS de angajare, deci nu ai de ce sa îți faci griji in privința banilor.

  • Te vom susține din toate punctele de vedere inclusiv financiar, în toate schimburile de look dorite ( operații estetice, saloane de infrumusetare, solar)

  • Suntem femei și înțelegem cât de important este sa te simți bine în pielea ta. Odată ce tu te vei simți sexy și încrezătoare, THE SKY WILL BE THE LIMIT!

  • Aparatura de ultima performanta, de la ultima generatie de webcam, la calculatoare ultra performante si sisteme de lumini profesioniste

  • Abonament la solar

În cadrul studioului, te vei bucura de o atmosfera călduroasă si vei simți susținerea dorită. Regulele pot fi învățate și într-un mod plăcut, menținând acest friendly vibe și interactivitatea. Că veni vorba, organizăm concursuri cu premii pe care nu ai vrea să le ratezi. Premiile constau în laptop-uri, telefoane, vacanțe în locații de vis.

Din punct de vedere al confidențialității, nu ai de ce sa îți faci griji, pentru că studioul, deși localizat într-o zona foarte bună, nu este situat la strada principală, iar accesul se face pe baza videointerfonului, fiind permis DOAR modelelor din studio videochat Cluj.
În ceea ce privește contractul de munca, va fi legal 100%, dar fără mențiunea domeniului de activitate, deci îl poți arăta liniștită prietenilor și colegilor.