Timiditatea – impediment sau o arma benefica in cariera de videochat?
August 10, 2022
Cum sa atragi atentia unui barbat: prima miscare a unui model de videochat
August 10, 2022
Show all

Conectarea emotionala: Mituri si adevaruri atunci cand esti model de videochat

Conectarea emotionala: Mituri si adevaruri atunci cand esti model de videochat

De-a lungul vietii, oamenii creeaza diferite conexiuni, insa cea mai puternica si una dintre cele mai importante este cea emotionala. De asemenea, conectarea cu alte persoane este ceea ce te defineste ca fiinta umana, astfel ca si atunci cand nu vrei, tot formezi anumite legaturi spirituale care pot tine mai mult sau mai putin.

Atunci cand vine vorba despre modelele de videochat insa, exista cateva mituri legate de conexiunile pe care acestea le pot si nu le pot forma cu membrii lor. Unul dintre cele mai raspandite este ca nu au voie sa aiba o conectare emotionala cu acestia. Afla in continuare si altele.

1. Conectarea emotionala: ce mituri sa nu crezi cand esti model online

Sa ai o conexiune emotionala cu cineva este unul dintre cele mai frumoase sentimente, deoarece iti da senzatia de apartenenta, de intelegere si suport din partea celor cu care interactionezi. De asemenea, ca om, te vei conecta cu foarte multe persoane, dar nu te vei lega de toate cele cu care intri in contact la fel de profund.

Atunci cand te angajezi ca model de videochat, poti avea anumite dileme legate de conexiunea emotionala la care poti ajunge cu membrii tai, insa multe dintre acestea vor fi risipite la trainingurile de care vei avea parte.

Iata, insa, care sunt cele mai frecvente mituri pe care le poti crede atunci cand nu ai avut contact un studio de videochat unde sa inveti regulile de baza:

  • ca model de videochat nu ai voie sa creezi o conectare emotionala cu nimeni;
  • cand faci videochat intri in contact cu atat de multi membri incat nu ai timp sa le retii chipurile, deci nu ai timp sa formezi o legatura cu ei;
  • daca faci videochat trebuie sa fii o adevarata profesionista si sa iti tratezi membrii ca pe niste persoane carora doar le indeplinesti dorintele.

Acestea sunt cele mai mari prejudecati si mituri legate de cariera de model online si conectarea emotionala cu membrii tai. Adevarul din spatele lor este altul.

Luandu-l pe primul – nu ai voie sa creezi o conectare emotionala cu nimeni – trebuie sa stii ca pentru a avea o baza de membri stabila este bine sa formezi legaturi cu interlocutorii tai. Acest lucru te poate ajuta din mai multe puncte de vedere, cum ar fi stabilirea unui program, usurinta in interactionare, crearea unei rutine si a unei obisnuinte cu persoanele respective. Bineinteles ca nu vei avea aceeasi conexiune cu toti, insa asa cum tu vei fi preferata unora, se poate ca si ei sa fie preferatii tai.

In ceea ce-l priveste pe al doilea, da, vei intra in contact cu foarte multe persoane. Scopul tau, insa, este sa petreci cat mai mult timp cu fiecare in parte si sa ii seduci cu ajutorul unor mesaje de cucerit barbatii. Asadar, vei crea conexiuni emotionale cu unii dintre ei.

Al treilea este legat de profesionalismul tau care trebuie sa existe, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te comporti rece cu barbatii cu care interactionezi. Din contra, in acest fel nu vei face decat sa ii indepartezi. Asadar, chiar daca la un nivel mai mic, tot vei forma o conectare emotionala cu unii dintre ei.

2. Conexiunea emotionala si cat de importanta este atunci cand faci videochat

Conectarea emotionala este foarte importanta atunci cand esti model de videochat din mai multe puncte de vedere, printre care:

  • arata ca poti intelege ce isi doresc membrii tai de la tine;
  • demonstreaza ca te poti plia pe nevoile fiecarui interlocutor in parte;
  • te va ajuta sa castigi cat iti doresti;
  • te poate transforma intr-un model de top.

Conexiunea emotionala este o calitate, dar si o abilitate pe care o poti invata atunci cand faci videochat, deoarece nu esti la job doar pentru a satisface fantezii. Din punct de vedere al membrilor, multi dintre ei cauta sa formeze astfel de legaturi, sa se conecteze cu persoane carora le pot impartasi temerile si chiar secretele lor. Iar acest lucru inseamna increderea pe care ti-o dau si crearea unei conexiuni cu tine. Chiar daca esti intr-o lume virtuala, aceasta conectare te va ajuta sa fii vazuta mai bine. Mai mult, este una dintre calitatile pe care barbatii le cauta si le apreciaza la o femeie.

Miturile de mai sus au aparut de la persoane care nu fac parte din aceasta lume si care nu stiu cat de importante sunt legaturile dintre oameni. Asadar, daca esti o persoana empatica si stii ca poti forma legaturi cu necunoscuti fara prea mult efort, te poti angaja fara griji in acest domeniu, deoarece intelegerea este o calitate apreciata.

In concluzie, nu trebuie sa crezi orice mit legat de conexiunile emotionale pe care le poti sau nu le poti crea cand esti model de videochat. Ia legatura cu un studio care te poate indruma si ajuta sa devii un model de top folosindu-te de empatie ca una dintre cele mai importante calitati ale tale.

Sursa foto: Pexels.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare securitate 40 − 39 =