Arta seductiei in videochat – de ce conteaza si cum poti sa o aplici?
March 8, 2022
Cariera de succes in videochat – cum sa ajungi in top
March 8, 2022
Show all

Femei senzuale: ce NU inseamna senzualitatea si cum te poti pune in valoare ca femeie

 

Senzualitatea este o trasatura de care toate femeile se pot bucura, indiferent de varsta, ocupatie sau aspect fizic. Senzualitatea feminina nu se reflecta in numarul de kilograme, machiaj, tipul de haine pe care le porti sau lungimea parului, ci mai degraba este o stare ce vine din interior si se reflecta in exterior. Femeia senzuala poate fi sexy, atragatoare, fina si feminina fara sa faca un efort deosebit si fara a se preface ca este altcineva. Orice femeie poate sa isi descopere senzualitatea si sa se bucure de ea, indiferent de ocazie si de moment. Daca iti doresti sa afli mai multe despre senzualitatea femeii, am pregatit pentru tine un articol cu informatii utile:

1. Femei senzuale: ce NU inseamna senzualitatea

Cele mai senzuale femei nu sunt neaparat cele care arata ca celebritatile de la Hollywood sau ca influencerii de pe Instagram. Senzualitatea nu este un standard sau un tipar, ci mai degraba o trasatura tipic feminina, o stare si un fel de a fi. Iata ce NU inseamna senzualitatea si cu ce sa nu o confunzi:

  • Senzualitatea NU inseamna vulgaritate. Feminitatea, senzualitatea si atitudinea sexy nu trebuie sa se confunde cu vulgaritatea. O femeie senzuala, sexy, increzatoare nu va fi niciodata vulgara. De cele mai multe ori, vulgaritatea apare atunci cand au loc excesele cu care nu te simti confortabil. Spre exemplu, poti aparea vulgara atunci cand te machiezi excesiv, dar nu te simti ok cu acest lucru sau atunci cand te imbraci in haine in care nu te simti tu insati.
  • Senzualitatea NU inseamna efort. Nu trebuie sa faci eforturi peste eforturi pentru a-ti descoperi senzualitatea. Aceasta trasatura nu trebuie sa insemne ore in sir de machiaj, tratamente, shopping si sport. Senzualitatea este despre cum te simti tu cu tine, despre increderea in propria persoana si despre grija pe care ti-o porti. Nu ai nevoie de efort si oboseala pentru a-ti pune in valoare aceasta trasatura.
  • Senzualitatea NU inseamna standarde imposibil de atins. Nu numai modelele de lenjerie intima, actritele, cantaretele si dansatoarele pot fi sexy si senzuale. Nu numai fetele si femeile cu un anumit numar de kg sau cu anumite dimensiuni pot emana senzualitate. Aceasta trasatura se remarca prin felul in care te prezinti, ai grija de tine si te pui in evidenta. Este mai mult decat in regula sa iti imbratisezi unicitatea pentru a fi senzuala si sexy.
  • Senzualitatea NU inseamna sa schimbi cine esti. Pentru a fi senzuala nu este necesar sa iti schimbi personalitatea, felul de a fi, stilul vestimentar si tot ceea ce reprezinti tu. Senzualitatea este ceva ce poti descoperi in interiorul tau si care straluceste diferit la fiecare femeie in parte.

2. Senzualitatea unei femei: cum poti sa o emani prin toti porii?

Fie ca lucrezi ca model, pe retelele sociale, pe platforme online, ca model intr-un studio de videochat sau poate lucrezi intr-un mediu creativ ori intr-unul multinational, senzualitatea feminina este un atuu care iti poate aduce o multime de avantaje si te poate ajuta sa te simti mai bine cu tine insati:

  • Ai grija de tine. Sanatatea ta si starea ta de bine sunt pe primul loc daca iti doresti sa arati bine, sa fii sexy, senzuala si sa te simti bine in pielea ta. Nu trebuie sa iti petreci zilele in sala de fitness si nici sa mananci o masa pe zi pentru a avea grija de tine, dimpotriva. Ramai activa, fa orice fel de miscare prefer zilnic si adopta o dieta echilibrata, completa, ce include toate alimentele necesare pentru un organism sanatos. Hidrateaza-te corespunzator si ingrijeste-ti si sufletul si psihicul, fie prin terapii de relaxare, fie prin life coaching sau psihoterapie.
  • Alege stilul vestimentar care ti se potriveste. Hainele nu trebuie sa te poarte ele pe tine, asa ca alege un stil vestimentar care te pune pe tine in valoare si care emana senzualitate si feminitate. Incearca mai multe tipuri de haine, croieli, texturi si culori pentru a vedea care sunt cu adevarat potrivite.

Senzualitatea este o stare de spirit si nu o trasatura fizica. Pentru a emana senzualitate, feminitate si sex-appeal incepe prin a avea grija de tine, prin a-ti cultiva increderea in propria persoana, dar si prin a descoperi ce stil vestimentar te pune in evidenta.

Sursa foto: Pixabay.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare securitate 9 + 1 =