Naturaletea: De ce este acesta un criteriu dupa care poti lucra ca model online
March 10, 2022
Femeia misterioasa in videochat: De ce abilitati ai nevoie pentru acest rol
March 10, 2022
Show all

Open mind: Mituri legate de acest concept cand esti model de videochat

Daca te tenteaza o cariera in videochat, probabil ca ai auzit foarte multe mituri despre cum ar trebui sa fii sau sa arati pentru a avea succes. Una dintre preconceptiile legate de a fi model online este ca trebuie sa ai un anumit comportament pentru a fi placul membrilor tai.

Open mind este unul dintre conceptele cele mai raspandite in lumea videochatului si desi acesta iti poate aduce destul de multe beneficii, este bine sa faci diferenta dintre realitate si miturile care il inconjoara.

Iata, asadar, cum poti iesi din cliesul conform caruia poti fi model online doar daca esti open minded.

1. Open minded: definitie

Ce inseamna open mind? In cei mai simpli termeni, acest concept presupune sa ai o minte deschisa. Acesta este si primul mit legat de cariera de model de videochat atunci cand te angajezi in acest domeniu. O definitie mai buna a acestor termeni inseamna si sa fii receptiva la alte idei, dar si mai important sa stii sa accepti alte pareri, oricat ar fi de diferite de ale tale.

Aceasta definitie extinsa se poate aplica cu succes si in videochat, mai ales ca aici interactionezi cu o multime de oameni din alte parti ale lumii care provin din culturi diferite si vor avea pareri si obiceiuri pe care nu le cunosti si care pot crea confuzie.

Atunci cand iesi din lumea videochatului si discuti despre open mind si ce inseamna, poti intelege mult mai usor ce presupune acest concept. Chiar daca este una dintre calitatile importante de care ai nevoie ca model, nu doar aceasta conteaza. Mai degraba, este important cum o poti integra in felul tau de a fi, de asculta si de a te plia pe dorintele membrilor tai.

2. Open mind si preconceptiile din spatele sau

Unul dintre miturile legate de a fi open minded si ce inseamna acest lucru este cel de mai sus in care trebuie sa fii o persoana deschisa de la inceput pentru a te descura. Adevarul este ca poti deprinde aceasta abilitate, iar una dintre cele mai simple modalitati este sa lucrezi cu un studio de videochat in Cluj care te poate ajuta sa te pui in valoare.

Un alt mit legat de ce inseamna sa fii open mind este ca daca esti o persoana mai timida, nu te potrivesti in aceasta lume. Ceea ce este adeseori gresit, deoarece devenind model poti capata increderea de care ai nevoie pentru a deveni cine iti doresti.

Alte conceptii gresite de legate de a a fi open mind sunt:

  • doar persoanele indraznete sunt suficient de deschise la minte pentru a incerca lucruri noi;
  • trebuie sa ai o experienta de viata bogata pentru a te considera open minded;
  • trebuie sa fi calatorit mult sau sa fi intalnit foarte multe persoane pentru a avea o minte deschisa.

Adevarul este ca open minded ca definitie inseamna si felul in care gandesti si care poate fi unul deschis catre nou. Asadar, daca iti doresti sa lucrezi ca model online cu un studio de videochat, este bine sa vii cu o atitudine pozitiva, sa ai rabdare si sa fii dispusa sa inveti.

3. Ce inseamna sa fii open minded ca model online

Adeseori, ideea principala din spatele conceptului de open mind cand esti model de videochat este legata strict de latura erotica a meseriei tale, ceea ce este, de fapt un mit, deoarece nu toti membrii tai vor fi interesati doar de acest aspect.

Ca model online sa fii open minded inseamna sa fii mai mult decat senzuala:

  • inseamna sa stii cum sa reactionezi la ideile cu care nu esti de acord, dar mai ales sa fii diplomata cand iti este ceruta parerea;
  • inseamna sa stii sa asculti si sa respecti o parere diferita de a ta;
  • inseamna sa nu judeci un interlocutor daca are alta idee decat a ta despre un anumit subiect.

Atunci cand consideri ca nu esti suficient de open mind ca model sau pur si simplu crezi ca ai putea imbunatati aceasta latura a ta, poti alege un studio care sa iti ofere mai mult avantaje,  printre care posibilitatea de urma diverse cursuri de dezvoltare personala care sa te ajute sa intelegi cum poti mai deschisa.

Sa ai o minte deschisa ca model online inseamna, de obicei, acelasi lucru ca si in viata de zi cu zi, de aceea acesta este un concept care poate fi aplicat cu usurinta chiar si atunci cand esti o persoana mai timida si care nu are suficienta experienta de viata sau de orice alt fel pentru a a lucra in acest domeniu.

In concluzie, ce inseamna open mind si de ce este acesta unul dintre cele mai mari mituri legate de cariera de model de videochat? Sa ai respect pentru parerile altora, sa nu judeci si sa ai o atitudine potrivita si pozitiva sunt calitatile de care ai nevoie pentru a intra in aceasta lume si pe baza carora poti ajunge sa fii o persoana dezinvolta si sigura pe sine, dar mai ales, cu o minte deschisa.

Sursa foto:  Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare securitate + 62 = 70