Tinuta interviu: ghid vestimentar pentru femei de succes
March 8, 2022
Fantezii sexuale – cum sa profiti ca model online de fanteziile barbatilor
March 9, 2022
Show all

Subiecte tabu – este videochatul printre ele?

Probabil ca stii deja ce inseamna un subiect tabu din experienta personala, dar poate te intrebi daca si videochatul se numara printre ele. Domeniul este invaluit de o aura de mister din exterior, pentru ca nu multi oameni situ ce presupune exact activitatea de model.

Poate ca si tu te-ai confruntat la un moment dat cu lipsa de informatii despre videochat, atunci cand voiai sa incepi o cariera in domeniu, dar nu cunosteai pe nimeni care sa te indrume, sau poate te confrunti cu aceasta problema chiar acum. Poate ca intampini probleme in a le vorbi altora despre ceea ce faci. Indiferent de situatia in care te afli, poti sa citesti in continuare despre videochat vazut ca subiect tabu.

1. Subiecte tabu: este videochatul printre subiectele tabu?

 

Desi nu ar trebui, multe persoane, mai ales din afara domeniului, il considera un lucru despre care nu ar trebui sa vorbeasca.

Acest lucru are drept cauza faptul ca, in afara domeniului, nu se cunosc prea multe lucruri exacte despre ce presupune videochatul. Fiind asociat cu sexul, este din start considerat un domeniu in care este de preferat sa nu activezi.

Din cauza reticentelor celor din jur, fie ca este vorba despre familie sau prieteni, multe modele prefera sa nu dezvaluie cu ce se ocupa, pentru ca le este teama ca ar putea fi privite altfel din cauza alegerii de cariera, chiar daca aceasta le aduce nenumarate avantaje.

Pentru ca videochatul este privit de multi ca un subiect tabu, multe modele se tem de prejudecatile din perspectiva carora ar fi privite daca ar dezvalui unde sunt angajate.

Totusi, acest lucru nu ar trebui sa se intample, pentru ca a face videochat este un loc de munca ca oricare altul, care presupune un program zilnic ce trebuie respectat. In plus, videochatul este legal, modelele avand contracte de munca ca orice alt angajat si platind contributii la stat.

De asemenea, trebuie mentionat ca videochatul nu are o componenta sexuala atat de accentuata pe cat ar parea daca auzi prejudecatile. Comunicarea este foarte importanta pentru reusita intr-o astfel de cariera. Cel mai mult timp este petrecut de catre modele vorbind cu membrii si empatizand cu ceea ce li se spune. Un model trebuie sa aiba abilitatea de a se adapta la psihologia oamenilor cu care interactioneaza, ca in orice alt domeniu axat pe comunicare.

2. Cum sa depasesti dificultatile atunci cand videochatul este considerat un subiect tabu

 

Daca esti model sau vrei sa faci videochat si te gandesti cum sa le spui celor din jur cu ce te ocupi, trebuie sa constientizezi mai intai ca nu este o problema, pentru ca este un job ca oricare altul. Problema vine din faptul ca exista anumite subiecte tabu care cauzeaza sau sunt cauzate de prejudecati, de aceea sunt greu de inlaturat.

Sinceritatea este cea mai buna metoda de a depasi dificultatile in ceea ce priveste perspectiva celorlalti asupra activitatii tale. Desigur ca poti sa nu spui, daca ti se pare mai bine sa procedezi astfel, dar atunci nu vei avea sprijin emotional cand ai nevoie de el din partea familiei si a prietenilor, pentru ca nu le vei putea vorbi despre o mare parte din cum se desfasoara o zi obisnuita pentru tine.

Daca esti sincera, poti gasi intelegere si poti schimba perspectiva celor din jur asupra a ceea ce inseamna sa faci videochat. De obicei, oamenii il considera un subiect tabu pentru ca nu stiu pe nimeni care este model sau stiu doar din auzite despre studiouri de calitate scazuta.

Poti incepe, de exemplu, prin a povesti detalii despre ziua ta de lucru, de exemplu despre atmosfera de la studio sau conversatiile pe care le-ai avut in timpul turelor online. Multe persoane nu stiu ca videochatul presupune in mare parte sa faci conversatie, aceasta fiind partea preponderenta a activitatii tale, mai ales pe masura ce-ti creezi o baza solida de fani.

Videochatul este pentru multi un subiect tabu, pentru ca nu  multe persoane care nu au lucrat niciodata in domeniu stiu ce presupune. Nu este nevoie sa dai nimanui explicatii cu privire la alegerile tale de cariera, care te ajuta sa ai o viata asa cum iti oresti, dar ajuta daca esti deschisa si incerci sa le schimbi parerea celor apropiati aratandu-le ca ce stiu sunt doar prejudecati.

 

Sursa foto: Unsplash.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare securitate 40 − 30 =